Wij werken aan...
Verduurzaming realiseren in de voedselproductie door samenwerking tussen alle betrokken afdelingen en stakeholders te organiseren. Lees meer
Verduurzaming realiseren in de voedselproductie door samenwerking tussen alle betrokken afdelingen en stakeholders te organiseren. Lees meer
Verandering is de enige constante in de wereld van food. Business transformaties gaan altijd over de combinatie van technologie, processen en mensen. Hoe breng je structuur, snelheid en resultaat in d... Lees meer
Verandering is de enige constante in de wereld van food. Business transformaties gaan altijd over de combinatie van technologie, processen en mensen. Hoe breng je structuur, snelheid en resultaat in d... Lees meer
Vanuit samenwerking tussen private en publieke partijen realiseren van waardecreatie, keteninnovaties, nieuwe spelregels en verdienmodellen voor een toekomstbestendig voedselsysteem. Lees meer
Vanuit samenwerking tussen private en publieke partijen realiseren van waardecreatie, keteninnovaties, nieuwe spelregels en verdienmodellen voor een toekomstbestendig voedselsysteem. Lees meer
Leer- en ontwikkeltrajecten op maat om mensen en organisaties verder te helpen. Lees meer
Leer- en ontwikkeltrajecten op maat om mensen en organisaties verder te helpen. Lees meer
Het startpunt: 14 juli 2022 werd in aanwezigheid van minister Henk Staghouwer van Landbouw Natuur en Visserij op de Floriade Expo de ‘Green Deal Eiwitrijke Gewassen’ ondertekend door 56 ketenpartners. Het doel van deze ‘Bean Deal’ -onderdeel van de Nationale Eiwitstrategie- is om de teelt, verwerking én consumptie van eiwitrijke gewassen als lupine, veldbonen, soja en erwten van Hollandse bodem op te schalen. Met als bedoeling om de import van soja uit het verre buitenland te verminderen, de eiwittransitie te versnellen, én de natuurwaarde op de akkers te stimuleren.
Lees meerEllen Ertmann, Projectmanager P2 | opdrachtgever NWO
Lees meerMarcel werkt sinds het voorjaar van 2019 samen met wetenschappers, NGO’s, bedrijven, overheden en educatieve instellingen, aan een attractie over voeding: het World Food Experience Center in Ede.
Lees meerVersnellen van de transitie naar een duurzamer en gezonder voedselsysteem
Lees meerFloor Verdenius, Projectmanager P2
Lees meer